Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

(Σπάζει κόκκαλα)! Οι τρεις πληγές του πλανήτη !!!


Κοινωνική απομώνωση

Ο αποκλεισμός μεγάλων μερίδων του πληθυσμού, αδύναμων χωρών και μικρών επιχειρήσεων, η αρπαγή γης, καθώς επίσης τα υπό ολοκληρωτική επιτήρηση, αστυνομικά κράτη, αποτελούν τα μεγαλύτερα…σύγχρονα προβλήματα.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μαζική διαδήλωση στις ΗΠΑ ενάντια στις παρακολουθήσεις

Χιλιάδες αμερικανοί συμμετείχαν σε συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον ενάντια στο πρόγραμμα παρακολουθήσεων της NSA που αποκάλυψε ο πρώην πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας Έντουαρν Σνόουντεν ζητώντας την κατάργηση του νόμου «Patriot» που αφορά στις παρακολουθήσεις για «την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» και τον οποίο επικαλείται η αμερικανική κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών. Διαβάστε επίσης: Οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν το κινητό της Μέρκελ δέκα χρόνια

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: Το καπιταλιστικό σύμπλεγμα που κυβερνά τον κόσμο

φωτ. Οδόφρ.
Το παρακάτω κείμενο δεν δημοσιεύτηκε σε κάποιο θεωρητικό μαρξιστικό περιοδικό ή κάποιο περιοδικό της Αριστεράς.
Δημοσιεύτηκε στο γνωστό επιστημονικό περιοδικό New Scientist και παρουσιάζει μια επιστημονική «μη-ιδεολογική» έρευνα –όπως την χαρακτηρίζουν οι συγγραφείς του κειμένου– για τον κόσμο των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και της παγκόσμιας οικονομίας. Ωστόσο, η εγγύτητα των συμπερασμάτων με τις «ιδεολογικές» προσεγγίσεις του αντικαπιταλιστικού κινήματος είναι προφανής.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

(Παγκόσμιος φασισμός: Τέλος ο διεθνισμός)! - Ποινικοποιούνται οι διαδηλώσεις;

Ποινικοποιούνται οι διαδηλώσεις;

Τροπολογία της κυβέρνηση ποινικοποιεί την πολιτική δράση όσων αντιτίθενται στις κυρώσεις που επιβάλλουν Διεθνείς Οργανισμοί κατά κρατών, σύμφωνα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Μάλιστα, έχει ήδη ζητηθεί από τα κόμμα αυτά η απόσυρση της τροπολογίας  με το αιτιολογικό ότι θέτει στο περιθώριο τις δράσεις πολιτικής διαφωνίας.

O ΓNHΣIOΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: " ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" !!!

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ SOROS ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΥΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του CNN ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου τολμάει να ψελίζει επαναστατικές κορώνες και να λέει ότι πανίσχυρα λόμπι καθοδηγούν την πολιτική!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σοκαριστικά στοιχεία για το παγκόσμιο «φακέλωμα» της NSA

Σοκαριστικά στοιχεία για το παγκόσμιο «φακέλωμα» της NSA
Το μάτι του Μεγάλου Αδελφού, άγρυπνο, παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πληροφορία γνωστή. Αλλά πλέον αποδεδειγμένη.
Τα στοιχεία που έφεραν στο φως οι αποκαλύψεις του Αμερικανού πρώην πράκτορα Έντουαρντ Σνόουντεν μαρτυρούν ότι τίποτε δεν μένει κρυφό από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

(Εξαίσιο)! Το στημένο παιχνίδι της παγκόσμιας εξουσίας...

ΑΥΤΟΣ (?) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ… 

Ο κόσμος μας δεν είναι ένας κόσμος ελεύθερος…
…οι άνθρωποι δεν είναι ελεύθεροι…
…οι σύγχρονες κοινωνίες μας είναι απόλυτα ελεγχόμενες, εξαρτημένες και καθοδηγούμενες…
…όχι από κάποιους φυσικούς…αλλά από ανθρώπινους παράγοντες…

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Καταργούν το αγροτικό κύτταρο επιβίωσης...

Το παρακάτω άρθρο είναι γραμμένο το Δεκέμβρη του 2010. 
Από τις αρχές του 2014 θα απαγορεύονται οι καλλιέργειες στη χώρα μας. 
 Διαβάστε ΕΔΩ 

 Ο αμερικάνικος νόμος εισάγεται τώρα και στην Ελλάδα 
Καταργούν κάθε κύτταρο επιβίωσης 
σε λίγο θα μας πωλούν και τον αέρα…
 
 
«Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυραννίας.» 
Τόμας Τζέφερσον 
Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τις μικρές καλλιέργειες (κήπους) για οικιακές ανάγκες.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Τι μας αποκάλυψε μέχρι σήμερα ο Snowden (για τη διαδικτιακή παρακολούθηση);

PRISM_logo_(PNG)
Αναδημοσιεύει η @catalternative από το blog του skytal.es  μια περιληπτική καταγραφή  των αποκαλύψεων  σχετικά με το PRISM και την διαδικτιακή παρακολούθηση των πολιτών από τα κράτη. Η καταγραφή αυτή μας δίνει το μέγεθος της έκτασης της παρακολούθησης, η οποία είναι μαζικότατη και των σκοπών της δεν είναι μόνο για λόγους “τρομοκρατίας” αλλά και για εμπορική κατασκοπεία.  Οι αποκαλύψεις προέρχονται από τα βασικα εγγράφα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από τονEdward Snowden, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι ήταν ειδικός αναλυτής στην CIA και στην NSA και στον οποιο από τον Ιούλιο του 2013  έχει παραχωρηθεί πολιτικό άσυλο από την Ρωσία, αφού στις ΗΠΑ εκρεμμούν κατηγορίες για κατασκοπία και κλοπή κυβερνετικής περιουσίας.

Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 2014!

Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 2014!
Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν. 
Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ ποὺ θὰ μᾶς δολοφονῇ ταχύτερα. 
Καί μόνον αὐτά;
Γιὰ νὰ δοῦμε καὶ τὸ ζουμάκι…
Ἤδη ἔχουν ἀποφασίσῃ πὼς ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ κατέχουν μὴ «δεδηλωμένους» σπόρους, δῆλα δὴ μὴ ἐγκεκριμένους ἤ ἄλλως, μὴ μεταλλαγμένους, θὰ διώκονται.

Ο Μεγάλος Αδελφός: Βιομετρική Βάση Δεδομένων ξεκινά στο Ισραήλ