Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

(Εφιαλτικό το μέλλον του ανθρώπου... Απλή υπάκουη μηχανή)! Ετοιμαστείτε,έγινε «copy – paste» του DNA σε μακάκους(πρωτεύοντα θηλαστικά όπως ο άνθρωπος)

Παλέψανε γενιές και γενιές να διαιωνίσουν τα λαμπρά γονίδια τους και τα χαρίσματα τους και έρχεται τώρα ο κινέζος επιστήμων με το μακάκο του και τα κάνουν αγνώριστα...

Γενετική «επανάσταση» μέσω «copy – paste» του DNA


Το δρόμο σε μια νέα εποχή γενετικής ιατρικής ενδεχομένως να ανοίγει μία μέθοδος ταχείας «χειραγώγησης» του DNA κατά βούληση, η οποία αποτελεί ένα είδους «copy- paste» των γονιδίων.
Η εν λόγω τεχνική επιτυγχάνει την ακριβέστερη τροποποίηση (κατευθυνόμενη μετάλλαξη) του γενετικού υλικού ενός ζωντανού οργανισμού.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ίσως να είμαστε η τελευταία ελεύθερη γενιά…


Λένε συνήθως πως οι καιροί πέρασαν και δε θα ξαναζήσουμε μαύρες στιγμές του παρελθόντος. Διαβάζαμε αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν σε δικτατορίες και νιώθαμε σίγουροι πως δε θα βιώσουμε ποτέ ανάλογες καταστάσεις. 

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Οδεύουμε ΤΑΧΕΩΣ και στη φίμωση του Λόγου


«Το Ωρυόμενο Κτήνος της Αβύσσου»* προλειαίνει το έδαφος για τη φίμωση και του Λόγου. Επιχειρεί να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο και στην ελευθερία της έκφρασης και Ενημέρωσης:Κατασκεύασε κατηγορητήριο εναντίον της δημοσιογράφου Πόπης Χριστοδουλίδου για κακουργήματα και πλημμελήματα με βάση τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, για δημοσίευση πληροφοριών που αναφέρονταν σε ένα ΦΕΚ!!!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Το μεγάλο κόλπο στην παγκόσμια αγορά τροφίμων



Δέκα επιχειρήσεις ελέγχουν το 50% της προσφοράς σε σπορά , τρεις ή τέσσερις εταιρείες την πλειονότητα των παγκόσμιων ανταλλαγών κάθε προϊόντος. Όσο για τη διανομή, καταλήγει σε τέσσερις με πέντε αλυσίδες σουπερμάρκετ, οι οποίες νέμονται την αγορά σε κάθε ανεπτυγμένη χώρα, και οι οποίες ισχυροποιούνται στις χώρες του Νότου. Το επόμενο  βήμα ; Η γεωργική παραγωγή.  Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάτι μακρυνό γελιέστε.  Το παιγνίδι έχει ξεκινήσει απο  τη γη της Αφρικής. 

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ταφόπλακα στην ενημέρωση

Με στημένο διαγωνισμό όλες οι ψηφιακές συχνότητες στη Digea 


Digea: αυτή την είδηση δεν θα την δείτε πουθενά! Μα πουθενά! 

Οριστική ταφόπλακα στην ενημέρωση:

“η ΕΕΤΤ γνωστοποίησε ότι μόνο η εταιρία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Ψηφιακών Μεταδόσεων» και τον διακριτικό τίτλο «DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.» κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής”!!! 

Το αυγό του φιδιού είναι ''αντιφασιστικό''

Με "αντιφασιστική" φορεσιά επελαύνει πλέον ο νεοναζισμός...
Και οι "χρήσιμοι ηλίθιοι", αλλά και οι επαγγελματίες "αντιφασίστες" δεν τον διακρίνουν...
Είναι κολλημένοι στα κλούβια αυγά...

 
 
Σχεδιάζουν ελληνικό FBI με 4.000 αστυνομικούς 
Το μεγάλο στοίχημα του πολυνομοσχεδίου Δένδια αφορά μια νέα υπερυπηρεσία στην οποία θα ενταχθούν οι πιο νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας και η δημιουργία τράπεζας DNA


Μια υπερυπηρεσία στα πρότυπα του αμερικανικού FBI, στην οποία θα «στεγάζονται» οι πιο νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας, με τη δημιουργία τράπεζας DNA, αποτελεί πλέον το μεγάλο στοίχημα του πολυνομοσχεδίου Δένδια. 

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Έλεγχος των σπόρων



Με αφορμή την προγραμματισμένη ψήφιση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της νομοθεσίας για την εμπορία των σπόρων, την υγεία των ζώων και των φυτών και τους επίσημους ελέγχους για την παραγωγή τροφίμων, πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις τη Δευτέρα 20 Γενάρη στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πολυεθενικές :Σκορπίζουν αρρώστειες με τον μανδύα του ευεργέτη !!!


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, ο ιδιωτικός τομέας έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία πηγή χρηματοδότησης για την υγεία στον κόσμο. Ομάδες εταιρειών όπως η Παγκόσμια Συμμαχία Επιχειρήσεων (Global Business Coalition, GBC) χρηματοδοτούν πολλά προγράμματα καταπολέμησης…ασθενειών. Ανάμεσα στις 200 εταιρείες της Συμμαχίας , είναι και μία πλειάδα πολυεθνικών εταιρειών όπως η Coca-Cola, η Exxon Mobil και η Pfizer για τις οποίες έχουν ακουσθεί τόσο πολλά για δραστηριότητες τους οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση των δεικτών της θησιμότητας.