Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

F.E.M.A: Η μυστική κυβέρνηση


Harry V. Martin
Το Μάρτη του 2002 ο Μπους ανήγγειλε τη σύσταση μιας σκιώδους κυβέρνησης που θα αναλάμβανε την εξουσία σε περίπτωση που οι συνθήκες του «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία» θα έκαναν αδύνατη τη λειτουργία τής μέχρι τότε κυβέρνησης. Στην πραγματικότητα μια «μυστική κυβέρνηση» υπάρχει από την εποχή της προεδρίας του Ρόναλντ Ρέηγκαν.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πορνογραφία: Το ύπουλο «όπλο» των μαφιών του χρήματος


Θεωρούμε σκόπιμο να δώσουμε μια μικρή συνέχεια στο εξαίρετο κείμενο: «Η πορνογραφία δείχνει πώς θα είναι το τέλος του κόσμου». Να υπογραμμίσουμε ιδιαίτερα ότι αυτή η βαρβαρότητα της καταναλωτικής νάρκωσης (πορνογραφία) αποτελεί όχι μόνο το νοσηρό υποπροϊόν της «ελεύθερης αγοράς», αλλά και ένα από τα πλέον δόλια και μοχθηρά πολιτικά «όπλα» της Νέας Τάξης για τη διάβρωση των συνειδήσεων, τη χειραγώγηση των ανθρώπων, τη ΜΑΖΙΚΗ απονεύρωση και παραλυσία του κόσμου…

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η πορνογραφία δείχνει πώς θα είναι το τέλος του κόσμου»

Με αφετηρία τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» 
του Κρις Χέτζες 
μετάφραση: Δημήτρης Ιωάννου 
 

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία, είναι μια αποθέωση του σαδισμού που διαπνέει σχεδόν όλες τις εκφάνσεις της αμερικανικής κουλτούρας και βρίσκεται στην καρδιά της πορνογραφίας και του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Εξοραΐζει την πραγμοποίηση των γυναικών.

Αφήστε το Facebook Αν δεν θέλετε να σας κατασκοπεύουν οι υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΕ (και όχι μόνο) - See more at: http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/03/facebook.html#sthash.usmX19De.dpuf


Φαίνεται ότι οι πολίτες της ΕΕ να πρέπει να εγκαταλείψουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook, εάν θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Mηχανισμό για να απαντά στη ρωσική προπαγάνδα συγκροτεί η Ε.Ε.

Mηχανισμό για να απαντά στη ρωσική προπαγάνδα συγκροτεί η Ε.Ε.

Τους ονόμασαν «ανθρώπους που διαλύουν τους μύθους»: πρόκειται για ευρωπαίους ειδικούς οι οποίοι σαρώνουν τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα για την Κριμαία και την Ουκρανία, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν και να συγκροτήσουν μια «αντι-προπαγάνδα» προς χρήση στις χώρες όπου ζουν ρωσόφωνες μειοψηφίες. 

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ψηφιακή κατασκοπεία προτεραιότητα για τη διαβόητη υπηρεσία πληροφοριών CIA

Πηγή: Αρης Χατζηστεφάνου – «Επίκαιρα»

Οι αξιωματούχοι των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών πρέπει να... δίπλωσαν από τα γέλια ακούγοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο να εγκαλεί τη κυβέρνηση του Πεκίνου για το γεγονός ότι παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες  των πολιτών της. Ο Μπαρόκ Ομπάμ είχε, φυσικά, απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται για την απαίτηση των κινεζικών Αρχών να εγκαθιστούν ειδικό λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές που θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις επικοινωνίες των πολιτών τους. Το πρόβλημα ήταν ότι την ίδια ακριβώς εβδομάδα είχαν έρθει στο φως νέες αποκαλύψεις ότι οι ΗΠΑ ακολουθούν πανομοιότυπες πρακτικές όχι μόνο για το εσωτερικό τους, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ θα θεσμοθετήσει τον εφιάλτη του Όργουελ;;;


Έχουμε περιγράψει και αναλύσει πολλές φορές ότι η «Κάρτα του Πολίτη» είναι το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης. 
Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτήν τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας: Ο Άνθρωπος μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό σύμβολο!!!