Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός…


Εάν συνενώσουν πολλές χώρες τις δυνάμεις τους, όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αρνούμενες να πληρώνουν πλέον φόρο προστασίας και υποτέλειας, τότε η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει – μαζί με τη στρατιωτική της πτέρυγα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται από 400 πλούσιους, λέει πρώην συνεργάτης του Κόλιν Πάουελ


Η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται περίπου από 400 ανθρώπους, ο συνολικός πλούτος των οποίων ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια, καθώς αυτοί ελέγχουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της κυβέρνησης από το παρασκήνιο, υποστήριξε ο Λόρενς Γουίλκερσον, πρώην προσωπάρχης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον λετονικό ραδιοσταθμό Radio Baltkom.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Απίστευτο!- Η ΕΕ… κατοχύρωσε την… τομάτα σε ιδιωτική



Σε… ιδιωτική εταιρεία κατοχύρωσε την τομάτα η ΕΕ! Το περιστατικό αυτό μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών χορήγησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην πολυεθνική Sygenta για την ανακάλυψη της… παραδοσιακής τομάτας, όπως γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Κρίτων Αρσένης.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

(Η απόλυτα ελεγχόμενη κοινωνία, ο τελικός φασισμός)! ΑΦΜ και στα νεογέννητα από το 2016

AFM
Τα παιδιά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2016, με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο, θα λαμβάνουν και ΑΦΜ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της«Καθημερινής της Κυριακής», το οποίο επικαλείται ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Επιστήμονες δημιούργησαν σε εργαστήριο σχεδόν πλήρη ανθρώπινο εγκέφαλο

Επιστήμονες δημιούργησαν σε εργαστήριο σχεδόν πλήρη ανθρώπινο εγκέφαλο

Έναν σχεδόν πλήρη ανθρώπινο εγκέφαλο, ο οποίος έχει αντιστοιχεί στον πραγματικό εγκέφαλο ενός εμβρύου πέντε εβδομάδων, κατάφεραν να δημιουργήσουν για πρώτη φορά στα χρονικά επιστήμονες στις ΗΠΑ.

Ο εγκέφαλος δημιουργήθηκε από ενήλικα ανθρώπινα δερματικά κύτταρα, που αναπρογραμματίσθηκαν για να γίνουν βλαστικά-πολυδύναμα και μετά εξειδικεύθηκαν ξανά σε νευρωνικά-εγκεφαλικά κύτταρα.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων της NSA – H εταιρεία «κλειδί»

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων της NSA – H εταιρεία «κλειδί»
Η μεγάλη αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ATT ήταν για την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας (NSA) ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός εταίρος για την κατασκοπεία των επικοινωνιών, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αντλήθηκαν από τα έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην σύμβουλος της NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η παρακολούθηση γίνεται καθημερινότητα: Τα Windows 10 παρακολουθούν (και καταγράφουν τα πάντα)


Σύμφωνα με άρθρο του Newsweek, περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες τρέχουν ήδη Windows 10, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχει διαβάσειτην Άδεια χρήσης υπηρεσιών και απορρήτου (Οι 45 σελίδες αδειών και απορρήτου που χωρίζονται σε 13 διαφορετικές οθόνες ρυθμίσεων και μια εξωτερική ιστοσελίδα είναι και αυτός ένας λόγος)

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΤΩΝ HEDGE FUNDS ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

(Τετ. 5/8/15 - 21:18)
Του ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΕΣΚΗ*
Μία στυγνή εντολή εκτοξεύτηκε πριν μερικές μέρες από τους κατόχους κυβερνητικών ομολόγων προς την κυβέρνηση που είχε εκδώσει αυτά τα ομόλογα: απολύστε και ξεπουλήστε για να μας πληρώσετε. Αν θυμίζει κάτι αυτή η εντολή, δεν είναι επειδή αφορά την Ελλάδα, αλλά γιατί οι στυγνοί εντολείς είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι που εκμεταλλεύτηκαν το ελληνικό χρέοςκαι χρησιμοποίησαν απαράλλαχτες εντολές για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ένωση 133 χωρών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Σίβυλλα
  
Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας 
www.nikosklitsikas.gr/ 

 Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η...είδηση! 
Κι εκείνο που είναι πλέον φανερό, είναι πως στο "παιχνίδι" της απόκρυψης ειδήσεων έχουν μπει πολιτικά κόμματα και κινήματα που δήθεν εκφράζουν τη ρεαλιστική "αριστερά".