Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η CIA πίσω από το κίνημα Γκιουλέν, τονίζει Τούρκος εισαγγελέας

Adtech Ad
Μια αναφορά που δείχνει τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δημοσιεύει εισαγγελέας της Σμύρνης, αναφορικά με το κίνημα του Γκιουλέν, του νο. 1 καταζητούμενου αυτή τη στιγμή για το καθεστώς Ερντογάν. Ο Ζαφέρ Ντουρ, δημόσιος κατήγορος με έδρα τη Σμύρνη ερευνά τις οικονομικές διασυνδέσεις του κινήματος του Φεχτουλάχ Γκιουλέν και διαπιστώνει πως αυτό παρουσιάζει ομοιότητες με την εκκλησία των Μορμόνων και εκείνη της Σαηεντολογίας.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η Σπασμένη Σκακιέρα. Ο Βρζενίνσκυ εγκαταλείπει το Σχέδιο Αυτοκρατορίας


Mike Whiney, Counterpunch. 26-8-16

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

[Ο κεντρικός αρχιτέκτονας του σχεδίου αμερικανικής παγκόσμιας κυριαρχίας, κορυφαίος στρατηγικός εγκέφαλος και σύμβουλος προέδρων, ο πολωνικής καταγωγής Σμπίγκνιου Μπρζεζίνσκυ, του οποίου το τελευταίο σύγγραμμα « Η Μεγάλη Σκακιέρα» κατέστη βίβλος αναφοράς για τους διεθνολογούντες και στην Ελλάδα, υποχρεώνεται σε ρεαλιστική ανασύνταξη σε αμυντικές θέσεις, διαπιστώνοντας «τεκτονικές διεθνείς ανατροπές» των δεδομένων.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

(Εξαιρετικό)! Δεξαμενές σκέψης




Analyst Team
Το δυτικό οικονομικό σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο, παράνομο και απάνθρωπο κατασκεύασμα, το οποίο είναι ικανό να καταστρέψει τους πάντες για να εξασφαλίσει την επιβίωση του – ενώ η βρώμικη δουλειά της χειραγώγησης έχει ανατεθεί στις διεφθαρμένες οργανώσεις που χρηματίζονται από τους εκλεκτούς

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η κατάρρευση του Αμερικάνικου δικομματισμού πηγή κατακλυσμικών εξελίξεων




Τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην πλανητική υπερδύναμη που επηρεάζει όσο καμιά άλλη τις τύχες της ανθρωπότητας;

Δεν είναι μόνον ότι την προεδρία της διεκδικούν ο Τράμπ και η Χίλαρι, οι δυο πολιτικοί που, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι οι πιο αποκρουστικοί και μισητοί για τους Αμερικανούς πολίτες. Ούτε καν ότι τα δυο μεγάλα κόμματά της που μονοπωλούν εδώ και δυο αιώνες (!) την εξουσία κλυδωνίζονται επικίνδυνα και είναι περίπου ετοιμόρροπα. Είναι και ότι μέσα στις 3-4 τελευταίες μέρες, είδαμε και ακούσαμε πρώτα τον ένα από τους υποψηφίους προέδρους, τον άκρως επικίνδυνο Ντόναλντ Τραμπ να απειλεί με ελάχιστα καλυμμένο τρόπο με δολοφονία την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον. Και αμέσως μετά τον «σύμβουλο στρατηγικής» της Κας Κλίντον να ζητάει  χωρίς κανένα ενδοιασμό, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από το CNN, να δολοφονηθεί ο «μπάσταρδος» («son of a bitch») πασίγνωστος ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ!

(Μη βγάλεις εύκολα συμπεράσματα)! Θύμα χάκινγκ ο Τζορτζ Σόρος- <<ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΒΙΑΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2.500 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Θύμα χάκινγκ ο Τζορτζ Σόρος

Ο Ουγγροαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, πρόεδρος του Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας (και υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον), έπεσε θύμα των χάκερς! Εκατοντάδες εσωτερικά έγγραφα και προγράμματα πολλαπλών τμημάτων από τα 50 και πλέον παγκόσμια και περιφερειακά ιδρύματα του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Πρόκειται συγκεκριμένα για 2.500 έγγραφα που βγήκαν στη φόρα από την ομάδα των DC Leaks. Η DC Leaks, είναι μια ομάδα χάκερ, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως αμερικανοί ακτιβιστές, που σέβονται και εκτιμούν την ελευθερία του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Κι έκανε τόσο αγώνα ο Αλέξης, ο Αντώνης κι ο ΓΑΠ για το ευρώ και την Ε.Ε…. Απαγόρευση καλλιεργειών και εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

 


Νομίζετε ότι αν έχετε ένα χωραφάκι μπορείτε να φυτεύετε ότι θέλετε, για να τρώτε εσείς και τα παιδιά σας; Λάθος νομίζετε. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€/στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά…

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

(Εντυπωσιακό); Μην ντρέπεστε… λέγονται Eurobank, Λάτσης και Wind

Η παγκόσμια δημοσιογραφία συγκλονίζεται από μια σημαντική διαρροή: η Διεθνής Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) έδωσε στη δημοσιότητα μέρος των 28.000 εγγράφων που αποδεικνύουν τη συστηματική φοροαποφυγή δισ. ευρώ από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Ανάμεσά τους η EFG Eurobank (της οικογένειας Λάτση) και η Wind… αλλά αυτό δεν θα το διαβάσετε σχεδόν πουθενά
 
Εδώ και καιρό συζητάμε για την ποιότητα της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά η κατάσταση που παρουσιάσαμε σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα μελετάται ως case study για το πώς μοιάζει ο πάτος της.
Υπάρχει ήδη ένα άρθρο  που εξηγεί με κάποια στοιχεία την υπόθεση LuxLeaks (εδώlink  για το άρθρο από το διεθνές TPP) αλλά έτσι και αλλιώς η συντακτική ομάδα του TPP ετοιμάζει ένα ουσιαστικό αφιέρωμα που αξίζει να διαβάσετε. Μέχρι τότε όμως διαβάστε αυτό: