Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

(Εξαιρετικό)! Εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ εναντίον... Survivor

SURVIVOR

Σκληρή κριτική κατά του τηλεοπτικού ριάλιτι σόου «Survivor» ασκούν καθηγητές της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «τηλεοπτικά σκουπίδια».
Όπως σημειώνουν μεταξύ άλλων, οι καθηγητές, σε ανακοίνωσή τους, το τηλεπαιχνίδι διδάσκει ότι «κανείς εξευτελισμός, καμιά μικρή προδοσία, κανένα συναισθηματικό ξεγύμνωμα, κανένα κάρφωμα του διπλανού σου δεν είναι ντροπή, προκειμένου να επιβιώσει κανείς».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Bayer - Monsanto: Το σκοτεινό παρελθόν του μελλοντικού μονοπωλίου

Bayer - Monsanto: Το σκοτεινό παρελθόν του μελλοντικού μονοπωλίου

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που σαν βόμβα έσκασε η περιβόητη εξαγορά-μαμούθ της Monsanto από την Bayer. Πίσω όμως από την εκ πρώτης όψεως οικονομική είδηση κρύβονται πολλά και άμεσα συνδεδεμένα με τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο Μεγάλος Αδελφός στους χώρους εργασίας

 Μεγάλος ΑδελφόςΛεωνίδας Βατικιώτης  

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η εγκατάσταση και αξιοποίηση στους χώρους εργασίας των πιο προηγμένων μεθόδων παρακολούθησης των εργαζομένων, ώστε κάθε τους κίνηση ή αντίδραση να καταγράφεται και να αξιολογείται. Στην αιχμή του δόρατος της παρακολούθησης των εργαζομένων την προηγούμενη δεκαετία ήταν οι κάμερες και ο έλεγχος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, από τους κεντρικούς εξυπηρετητές.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Έρχεται ο "Mεγάλος Aδελφός" στις καταθέσεις

Έρχεται ο "Mεγάλος Aδελφός" στις καταθέσεις

Του Κώστα Ιερίδη

Υπόθεση μερικών εβδομάδων είναι η παραλαβή από το Υπουργείο Οικονομικών του εξειδικευμένου λογισμικού που θα επιτρέπει στους ελεγκτές να συγκρίνουν τις καταθέσεις με τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει οι φορολογούμενοι.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Παρακολουθούν τα πάντα

Παρακολουθούν τα πάντα

Την Τρίτη το WikiLeaks δημοσιοποίησε στοιχεία που δείχνουν εκτεταμένη ηλεκτρονική κατασκοπευτική δραστηριότητα της CIA, κάτω από την κωδική ονομασία «Vault 7».

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

YEAR ZERO : ΤΑ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η CIA ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ PC ΚΑΙ SMART ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΦΑΚΕΛΟΣ Vault 7 -


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ APPS,ΕΛΕΥΘΕΡΑ  ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ SMART ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ INTERNET...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η CIA ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
-ΣΑΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ-

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Κτηνοτρόφοι εναντίον CETA

Κτηνοτρόφοι εναντίον CETA

Πανελλαδική σύσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, με την παρουσία εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτροφών, στον Τύρναβο της Λάρισας, με βασικό θέμα την προστασία της φέτας σε σχέση με την εμπορική και οικονομική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά (CETA).