Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΗΠΑ-Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

The biometric security solution that keeps on beatingΟ κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός δείχνει τα δόντια του. Πλέον ο καπιταλισμός απαιτεί και επιβάλλει την απόλυτη χειραγώγηση-έλεγχο-παρακολούθηση-καταγραφή του κόσμου της εργασίας.

Χειραγώγηση των μαζών. Όλη η αλήθεια σε ένα άρθρο!

Χειραγώγηση των μαζών

Υπάρχουν 4 βασικοί τρόποι για να χειραγωγήσει κανείς τις μάζες.
Η βία
Επαψε να είναι ο βασικός τρόπος για την χειραγώγηση γύρω στο 1880 με την ανάπτυξη των δυνάμεων της αντίδρασης στους λαούς στο μέτρο που η βία απαντούσε πλέον με βία που καθιστούσε ασύμφορη την μέθοδο αυτή για τους χειραγωγούς.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ -ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΑΜΕ Κ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ.



ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ:ΑΠΟ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ"ΦΥΛΛΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012"

΄Ενα πολύ "ΖΟΥΜΕΡΟ" άρθρο! Έλεγχος συνειδήσεων.


Γιατί αποδεχόμαστε τις εξαθλιωτικές και δραματικές συνθήκες ζωής που μας επιβάλλουν αργά αλλά σταθερά άλλοι ;

Ο ρόλος του μάρκετινγκ στο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. (Μία άλλη παράμετρος).






Το μάρκετινγκ είναι μια επιστήμη η οποία, στις μέρες μας, βρίσκει τεράστια εφαρμογή σε πολλές πτυχές της ζωής διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων. Βασισμένο σε στοιχεία και θεωρίες δανεισμένες από την ψυχολογία και την κοινωνιολογία προσαρμοσμένες κατάλληλα στις αρχές της επικοινωνίας, αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο με καταλυτική επίδραση όχι μόνο στις εμπορικές συναλλαγές και στις οικονομικής φύσεως δραστηριότητες αλλά και στον καθορισμό της ανθρώπινης αντίδρασης και συμπεριφοράς σε κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα.

Είναι αλήθεια. Το λέει και η τηλεόραση!



Οι άνθρωποι που εργάζονται στο FOX (για τα διεθνή δεδομένα είναι η ναυαρχίδα της προπαγάνδας των νεοφιλελεύθερων), μάλλον αρέσκονται να πιστεύουν ότι περιφρονούνται από τους πραγματικούς δημοσιογράφους, μόνο επειδή είναι συντηρητικοί, ενώ οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι φιλελεύθεροι.

Έι, Μπι, Σι, Ντι, Ι, Εφ, Τζι…για να καταστεί νεκρή, η γλώσσα και η σκέψη μας !!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)



Τι έγινε;

Τελικά δεν ήταν συνωμοσιολογία η θεωρία πως συγκεκριμένοι κύκλοι επιχειρούν να απλοποιήσουν και να αγγλικοποιήσουν την ελληνική γλώσσα;

Έλα, δεν το πιστεύω!!!

Καταργούν την ομορφιά αλλά και την ουσία της ελληνικής γλώσσας.

Θα το βλέπουμε συχνά το "εργο" "Ξένιος Ζεύς" από εδώ και πέρα...


Το είδαμε ήδη μια φορά τον Μάρτιο.

Τότε που η τότε "μαύρη συγκυβέρνηση", προσπαθούσε να αλλάξει την ατζ'εντα της συζήτησης.

Ηταν τότε που υποσχέθηκε 100 Αμυγδαλέζες μέσα στον επόμενο μήνα. Χιλιάδες αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους και φωτογραφήθηκαν να "περιποιούνται μετανάστεs, νόμιμους και παράνομους.

Το φλερτ στο απόσπασμα. (Μη ξεχνάς! Ο φασισμός ξεκινά από τον έλεγχο της ερωτικής συμπεριφοράς)!




Η κοινωνία που απορρίπτει τον έρωτα είναι μια κοινωνία καταδικασμένη να αναπαράγει μόνο ασχήμια.
Διαβάζω στο star.gr ότι με νέο νόμο στη Γαλλία οι προκλητικές και επίμονες ματιές ή τα έντονα βλέμματα ακόμα και οι προχωρημένες κινήσεις της γλώσσας του σώματος απαγορεύονται αυστηρά, γιατί διαφορετικά οι... παραβάτες θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

«Εφεύρεση» των φαρμακευτικών οι ψυχικές ασθένειες των παιδιών


«Εφεύρεση» των φαρμακευτικών οι ψυχικές ασθένειες των παιδιών
Σκληρή κριτική στα κέντρα ψυχικής υγείας και τις φαρμακευτικές εταιρείες, τις οποίες κατηγορεί ότι λανθασμένα χαρακτηρίζουν εκατομμύρια ανθρώπους ως ψυχικά ασθενείς προς όφελός τους, ασκεί ο Τζέρομ Κάγκαν, ψυχολόγος, ερευνητής του Χάρβαρντ και ειδικός στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η χρεοκοπία ως ιδεολόγημα και ως πραγματικότητα.(Πολύ καλό)!



altΤο 1973 δύο πρώην κατάδικοι εισέβαλαν οπλισμένοι σε μια τράπεζα στη Στοκχόλμη και κράτησαν όμηρους για πεντέμισι ημέρες τρεις άνδρες και μία γυναίκα, έως ότου επενέβη η αστυνομία. Το διεθνές ενδιαφέρον στράφηκε σ’ αυτήν την περίπτωση όταν αποκαλύφθηκε ότι τα θύματα ένιωθαν έλξη και ταύτιση με τους απαγωγείς τους, τους βοήθησαν να αντισταθούν στη σύλληψη και στη συνέχεια στο δικαστικό τους αγώνα.

Η tweetοποίηση της γλώσσας, της σκέψης και της κοινωνίας



Η tweetοποίηση της γλώσσας, της σκέψης και της κοινωνίας
Ανταλλάξαμε τη σοφία με τη γνώση.
Μετά ανταλλάξαμε τη γνώση με την πληροφορία.

Τ.Σ. Έλιοτ

Η γλώσσα με τη σκέψη συνδέονται όπως οι δύο όψεις ενός φύλλου από χαρτί. Είναι αδύνατον να τις ξεχωρίσεις. Και όταν τραυματίζεται η μια πλευρά τραυματίζεται και η άλλη.

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή


φωτ. Οδοφρ.

Ο Δρόμος είχε τη δική του ιστορία, ήταν μια λέξη μοναχά "Ελευθερία"
Ο στόχος κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος είναι η υποταγή της πλειοψηφίας μέσω της στέρησης γνώσης και έκφρασης. Σε αυτό το πλαίσιο δράσης, το υπερόπλο που ονομάζεται γλώσσα πρέπει να παραμείνει κτήμα μιας Ελίτ. Οι μάζες πρέπει να στερηθούν τον τρόπο δημιουργικής και ελεύθερης έκφρασης ώστε η νόηση και η παιδεία τους να είναι απόλυτα ελεγχόμενες και στείρες.

Κατασκευάζοντας μια είδηση – Τα αντιδεοντολογικά πειράματα του Τζόνσον



Όσα γνωρίζουμε και όσα μαθαίνουμε προέρχονται από πηγές των οποίων την αξιοπιστία σπάνια αμφισβητούμε. Και συνήθως επιλέγουμε από τις ειδήσεις αυτά που συμφωνούν με τις πεποιθήσεις μας. Αν κάτι επιβεβαιώνει τις ιδέες που έχουμε ήδη διαμορφώσει το θυμόμαστε και το αναπαράγουμε.

Ενας από τους σκληρότερους επικριτές των ΜΜΕ ( Νιλ Πόστμαν)




Ενας από τους σκληρότερους επικριτές των ΜΜΕ ( Νιλ Πόστμαν)

Και ξαφνικά μια συνέντευξη που πήρα πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα έγινε εξαιρετικά επίκαιρη. Βέβαια θα πει κανείς ότι μια συνομιλία γύρω από την τηλεόραση σήμερα είναι πάντα επίκαιρη, ειδικώς όταν ο συνεντευξιαζόμενος είναι Αμερικανός και ένας από τους βασικότερους κριτές των μέσων μαζικής επικοινωνίας στην...

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η ελευθερία του λόγου στο απόσπασμα

φωτ. Οδοφρ.


Πολύ συχνά στη διάρκεια της διαδρομής μας, ως σκηνοθέτες, έχουμε κάνει την υπόθεση ότι τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, συχνά, αποτυγχάνουν να ενημερώσουν τους Αμερικανούς για τις πιο άσχημες ενέργειες των κυβερνήσεών μας. Ως εκ τούτου, είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τα επιτεύγματα του Wikileaks, κατά συνέπεια επικροτούμε την απόφαση του κράτους του Ισημερινού να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στον ιδρυτή του, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος τώρα ζει στην πρεσβεία της χώρας στο Λονδίνο.

Η ψυχολογία του supermarket: Οι «παγίδες» πίσω από τα ράφια



του Γιώργου Κόκουβα 

Πηγαίνεις στο supermarket γιατί σου τελείωσε το γάλα, και βγαίνεις από αυτό με πέντε σακούλες και άδειο πορτοφόλι. Δεν σας συνέβη ποτέ; Τότε έχετε ανοσία στο marketing και στο merchandising, με τους νόμους των οποίων δουλεύει η αγορά. Η οργάνωση των προϊόντων και η διαρρύθμιση του χώρου ενός supermarket είναι ολόκληρη επιστήμη, ενώ διεθνείς αναλυτές έχουν εφεύρει έναν επιτυχημένο όρο για να περιγράψουν τον τρόπο που οι διάδρομοί του μας προ(σ)καλούν να αγοράσουμε:

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ (greek subs)




Υποσυνείδητα μηνύματα: Ιστορία και αποτελεσματικότητα



φωτ. Οδοφρ. 

φωτ. Οδοφρ. 

Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά.

Το Χόλιγουντ, η αλήθεια και οι θεωρίες συνωμοσίας



«Αν ο 20ος αιώνας σήμανε τη διάψευση της κομμουνιστικής ουτοπίας, ο 21ος θα χαρακτηρισθεί από την κατάρρευση της φιλελεύθερης. Ποια συγκεκριμένα γεγονότα θα συγκροτήσουν τις μεγάλες ροπές κατά τον 21ο αιώνα, που θα είναι ο συγκλονιστικότερος και τραγικότερος της ανθρώπινης Ιστορίας, δεν μπορούμε να ξέρουμε» 

«Αν ο ελληνισμός θέλει να επιβιώσει ως διακεκριμένη ταυτότητα, το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να παράγει όσα τρώει» 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ (1943-1998).


Πριν από σαράντα χρόνια, ένα βιβλίο με τίτλο «The Greeining of America» είχε προκαλέσει αίσθηση. Στο πίσω κάλυμμά του, το βιβλίο έγραφε: «Μία επανάσταση έρχεται. Δεν θα είναι σαν τις επαναστάσεις του παρελθόντος. Θα έχει σχέση με την ατομικότητα»…

Psywar - Ένα ντοκυμαντέρ για την επιστήμη της προπαγάνδας



H εφαρμογή των μεθόδων των ψυχολογικών επιχειρήσεων σε καιρό ειρήνης, η ιστορία της "επιστήμης" της προπαγάνδας και των δημοσίων σχέσεων και η εξέλιξη της σε τέχνη ελέγχου συνειδήσεων.  Ενα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ.

Μια συνέντευξη του δημιουργού σχετικά με το ντοκιμαντέρ μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://v-radioblog.blogspot.com/2010/09/v-radio-interview-with-scott-noble.html 

Παραγωγή: http://metanoia-films.org/






http://www.loutrakiblog.gr/2012/10/psywar.html

Το πολιτικό ίδρυμα του κόμματος της Μέρκελ εκπαιδεύει Έλληνες δημοσιογράφους στην Αθήνα. (Η Γερμανία δεν ήρθε να λεηλατήσει, ήρθε για να μείνει και να μας αφανίσει! Ξύπνα αριστερά)!




thepressproject

Σεμινάρια εκπαίδευσης ελλ
ήνων δημοσιογράφων πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα το πολιτικό ίδρυμα KAS (Konrad – Adenauer Stiftung) του κόμματος της γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελας Μέρκελ (CDU).

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ



Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της


Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου.

Χειραγώγηση και διασπορά ψευδών ελπίδων. (Πάρα πολύ καλό)!



Βασίλης Βιλιάρδος* 

“Στις οθόνες των τηλεοράσεων, στις εκνευριστικές, ατελείωτες και κενές συζητήσεις των πολιτικών, στα άρθρα των καθεστωτικών ελληνικών εφημερίδων, στις αναφορές των γερμανικών εντύπων πλύσης εγκεφάλου, στις πιστοληπτικές αξιολογήσεις των αμερικανικών εταιρειών, στις εκθέσεις του ΔΝΤ, στις «αναλύσεις» των Γερμανών ή Αμερικανών οικονομολόγων κοκ., βλέπουμε καθημερινά να «παίζεται» ένα θέατρο του παραλόγου – το οποίο έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα.

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...για ..σχόλιο ανωνύμου ! ! !



Συλληφθεί δημοσιογράφος και γνωστός blogger, διότι στην ιστοσελίδα του ανώνυμος ανέγραψε σχόλιο μη αρεστό προς τρίτον!

Ο Δημοσιογράφος ειναι ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα www.indobserver.blogspot.gr
Tου φορέσανε χιεροπέδες... και αναμένει να τον μεταφέρουν στο Αυτόφορο!

Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται blogger με συνοπτικές διαδικάσίες και σιδεροδέσμιος οδηγείται στο δικαστήριο για ..σχόλιο ανωνύμου.

Αποκάλυψη τώρα: Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!


Αποκάλυψη τώρα: Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!Σκηνοθετούν τον τρόμο!!!
Σε όλες τις χολιγουντιανές καταστροφολογικές υπερπαραγωγές υπάρχει από την αρχή της ταινίας η αίσθηση του έσχατου κινδύνου, του αναπόδραστου που πλησιάζει. Έτσι ο θεατής εθίζεται με το μοιραίο που κάποια στιγμή θα έλθει και θα σαρώσει τη ζωή των ηρώων.

Μήπως είστε ψυχικά ασθενής; Αν πάρουμε κατά γράμμα τη νέα αμερικανική «βίβλο» των ψυχικών παθήσεων, ε, δεν μπορεί, από κάτι θα πάσχετε!




Τα άτακτα και φωνακλάδικα παιδιά μπορεί σύντομα να χαρακτηρίζονται ως ψυχικά ασθενή, σύμφωνα με την αμφιλεγόμενη νέα αναθεώρηση της «βίβλου» που ακολουθούν οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι
Έχετε μήπως παιδί ανυπάκουο που περνά πολλές ώρες στο Internet; Ε, τότε το τέκνο σας πάσχει όχι από μία αλλά από δύο ψυχικές διαταραχές. Μήπως κοκκινίζετε από ντροπαλοσύνη μπροστά στους άλλους; Ε, τότε πάσχετε και εσείς από ψυχική διαταραχή.

Στον προφητικό κόσμο του Ρέι Μπράντμπερι




Mικρό αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον φαίνεται να είναι το αφιέρωμα στον συγγραφέα Ρέι Μπράντμπερι και το διασημότερο ίσως έργο του, «Φαρενάιτ 451», που οργανώνεται στις 11 Δεκεμβρίου στο Free Thinking Zone, στο πλαίσιο του MIRfestival 2012.

Ο έλεγχος των μαζών



Ο έλεγχος των μαζών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε καταστάσεις κρίσης. Οι κρίσεις χρειάζονται για να επιβάλλεις κάτι. Η θεωρία του σόκ δεν είναι κάτι νέο στην επιστήμη παρότι πολλοί νομίζουν το αντίθετο. Υπάρχει μεγάλο υπόβαθρο γύρω απο αυτό αν ξέρεις που να κοιτάξεις.

Η προπαγάνδα, το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ



Επίκ. Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παν.Αιγαίου.
Σκοπός της προπαγάνδας είναι να αλλάξει δραστικά τις απόψεις των άλλων αντί απλώς να μεταδώσει γεγονότα. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα μπορεί να επιστρατευτεί προκειμένου να προϊδεάσει θετικά ή αρνητικά σε σχέση με κάποια ιδεολογική θέση, αντί να παρουσιάσει την ίδια την θέση. Η προπαγάνδα διαφοροποιείται από την «κανονική» επικοινωνία, επειδή επιδιώκει να διαμορφώσει απόψεις με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα συχνά μεταδίδεται με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα και αυτό το κάνει κυρίως με το να υπονοεί παράλογες (μη ενορατικές) σχέσεις μεταξύ ιδεών.

Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ 2/2





Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ 1/2




Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ !!! (Πάρα πολύ καλό)!

542814_10151437176356380_1320108693_n

Ένα από τα πράγματα που ανέκαθεν θεωρούσα τουλάχιστον απάτη, είναι το “think positive” μιμίδιο. Είναι όλοι εκείνοι που όταν τους μιλάς για “σοβαρά” και “βαριά” θέματα, σε παραπέμπουν σε κάποια αυθαίρετη θετική σκέψη.

Αν ας πούμε είσαι άνεργος, ή κάνεις την παρατήρηση πως η ανεργία έχει φτάσει το 30%, ο think positive τύπος που δεν θέλει να πολυσκοτίζεται, θα σε πει και “προβληματικό”, επειδή δεν μπορείς να δεις την θετική πλευρά, τις… ευκαιρίες που παρουσιάζονται κ.ο.κ.

Αυτή η trendy ύπουλη μέθοδος, μεταφέρει το πρόβλημα του μακρόκοσμου στον μικρόκοσμό σου. Η ευθύνη του κοινωνικού περιβάλλοντος και των πολιτικών που εφαρμόζονται, περνάνε στο δικό σου περιβάλλον.

Μετατόπιση ευθύνης σε σένα, άρα περισσότερες πιθανότητες να νιώσεις ενοχές, που όχι μόνο δεν κάνεις κάτι για την κατάστασή σου, αλλά να νιώσεις μόνος και “μαύρο πρόβατο”, επειδή δεν σε διακρίνει η θετική σκέψη!

ΣΕ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ" ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ!


φωτ. Oδοφρ.

ΣΔΟΕ: ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!
...ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ...Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!
Σε "μεγάλο αδελφό" εξελίσσεται το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς θα του παρέχεταιπρόσβαση σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων(!) θα έχει από την ερχόμενη Τρίτη και μάλιστα χωρίς να απαιτείται η έκδοση σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

Aκραίος τεχνοκρατικός φασισμός! Έλεγχος υπαλλήλων με μικροτσίπ από τη Δημοτική Αρχή Τρικάλων.



Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.

Παγκοσμιοποίηση και Κοινοβουλευτικές Χούντες

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -- Άρθρο Τάκη Φωτόπουλου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 10/2/13: Παγκοσμιοποίηση και Κοινοβουλευτικές Χούντες  


Η Νέα Διεθνής Τάξη που σηματοδότησαν αφενός η άνοδος της διεθνοποιημένης καπιταλιστικής οικονομίας της αγοράς, σαν συνέπεια της ανάδυσης του νέου φαινόμενου των πολυεθνικών, και αφετέρου η κατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισμού», χαρακτηρίζεται από δύο αλληλένδετα στοιχεία.

Ο μεγάλος αδελφός του διαδικτύου έρχεται... (κι' άλλος? τόσους έχουμε ήδη!)


Η πολυεθνική εταιρία παροχής αμυντικών υπηρεσιών «Raytheon» έχει αναπτύξει ένα λογισμικό «ακραίας αναλυτικής κλίμακας» το οποίο μπορεί να πλοηγεί μέσω τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων από υπηρεσίες όπως το Facebook, το Twitter και το Google, το οποίο έχει ήδη ονομαστεί από τους επικριτές του «Google» για κατασκόπους».

Εκτός νόμου ο κομμουνισμός Στην Πολωνία



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, 22:32
Πόλεμο εναντίον του κομμουνισμού ακόμη και ως ανάμνησης και ως μέρους της ιστορίας της κηρύσσει η Πολωνία. Έπειτα από αναθεώρηση σχετικού άρθρου του ποινικού κώδικα, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών όποιος αναπαράγει σύμβολα του κομμουνισμού, απολυταρχικού πολιτικού συστήματος το οποίο παραλληλίζεται, σε βαρβαρότητα, με τον ναζισμό. Στο εξής, λοιπόν, στην Πολωνία, δεν έχουν θέση ούτε οι σημαίες με τα σφυροδρέπανα, ούτε οι αφίσες με τον Τσε Γκεβάρα.

Αθέατοι τρομοκράτες. (Εξαιρετικότατο)!



 Ο ακήρυκτος πόλεμος εγκλεισμού της σκέψης και ελέγχου της νοητικής μας υπόστασης, με στόχο την επιβολή στις επιλογές του σύγχρονου ανθρώπου, είναι η πιο άτιμη μορφή χειραγώγησης και εκφοβισμού

Το Soylent Green έρχεται να προσφέρει νέους γευστικούς οργασμούς σε έναν ξεχειλισμένο από δίποδα κόσμο.



Soylent Green is made of people I tell ‘ya! Tastes like ham and spinach!

Φυσικά και το μέλλον της διατροφής των ανθρώπων μπορεί να είναι το Soylent Green (από την ομώνυμη δυστοπική ταινία της δεκαετίας του ’70).

Τι νομίσατε;

Πράσινες γκοφρέτες που στο κουτί γράφει ότι είναι κατασκευασμένες από φυτοπλανγκτόν από τους (νεκρούς από αλιεύματα πλέον) ωκεανούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένες από τα άφθονα ανθρώπινα πτώματα, σε μια γη που στενάζει από τον υπερπληθυσμό.

Όταν λήστεψαν την ελευθερία !!!



“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.” 

–Albert Einstein -

Μέσα στον ανελέητο βομβαρδισμό ειδήσεων, απόψεων και θέσεων για τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο, ας σταματήσουμε για ένα λεπτό και…ας αναλογιστούμε κάτι πέρα από τα νούμερα, τους ισολογισμούς και αυτή τη μαγική λέξη που καλείται “ανταγωνιστικότητα”.

Έσελον: Πώς λειτουργεί ο παγκόσμιος κοριός !!!


Γιατί δεν υπάρχει πραγματικό απόρρητο στις επικοινωνίες;

Φυσικά και δεν υπάρχει πραγματικό απόρρητο, γιατί το αόρατο μάτι και αυτί του Έσελον υπάρχει και παρακολουθεί τα πάντα και τους πάντες!

Το Έσελον είναι παγκόσμιο σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης αμερικανοκεντρικής έμπνευσης σε άμεση συνεργασία με Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Εκδήλωση για τη βιοτεχνολογία και το κίνημα αντίστασης σε αυτήν στη βόρεια Αμερική



Ενας νέος χώρος ξεκίνησε να λειτουργεί από την Παρασκευή 23 Μάρτη. Πρόκειται για το "ευτοπικό εργαστήρι", το οποίο βρίσκεται στον Κεραμεικό. Το "ευτοπικό εργαστήρι" είναι ένας χώρος που διαθέτει βιβλιοθήκη, εργαστήρι ψηφιοποιησης αρχειακου υλικού καθώς και χώρο εκδηλώσεων και συνεύρεσης. Αύριο, Δευτέρα, στο ευτοπικό εργαστήρι θα γίνει εκδήλωση με θέμα τη βιοτεχνολογία και το κίνημα αντίστασης σε αυτήν στη Βόρεια Αμερική. Ο Μπράιαν Τόκαρ, διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικολογίας, που είχε ιδρύσει ο Μάρει Μπούκτσιν, θα μιλήσει για τη βιοτεχνολογία στον τομέα της γεωργίας, των τροφίμων και της ιατρικής, για το κίνημα αντίστασης αλλά και για ζητήματα που άπτονται της φιλοσοφικής διάστασης του συγκεκριμένου θέματος. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μμ.

Ευτοπικό Εργαστήρι
Λεωνίδου 62 και Θερμοπυλών
Κεραμεικός

http://eleftheriakoi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_24.html


Πώς επηρεάζει το Facebook το... μυαλό;



Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον infographic δημοσιοεύτηκε από την ιστοσελίδα "Best matters in psychology" σχετικά με την επιρροή που μπορεί να έχει το Facebook στο μυαλό των χρηστών. Η ψυχολογία πίσω από την εμμονή ή η εμμονή πίσω από την ψυχολογία;

Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο «βέλτιστο μέγεθος του πληθυσμού" 500 εκατ. ανθρώπων!



Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής. Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες".

ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ ΧΑΟΣ



 Ενας φίλος μου είπε προ ημερών, "θα ήθελα να με υπνωτίσουν και να ανακαλύψω αν έχω ζήσει σε προηγούμενες ζωές, μήπως κι έχω ζήσει τίποτα πιο αξιόλογο από τούτο δω το χάλι". Ευσεβείς πόθοι, σκέφτηκα, και μια αξιοσημείωτη αυτοπεποίθηση πως τώρα δεν είναι υπνωτισμένος αλλά ξύπνιος!

Η γέννηση του πολιτικού σιωνισμού. (Εξαιρετικότατο)!



Ησαΐας Κωνσταντινίδης  Πολιτικο Καφενειο

{Το κείμενο αυτό πρωτοπαρουσιάστηκε σε διάλεξη που έκανα στο πανεπιστήμιο της Σόφιας, τον Ιανουάριο του 1999. Δηλ. πριν από σχεδόν 14 χρόνια! Το πρωτοέγραψα στη βουλγαρική γλώσσα και το μετέφρασα στην ελληνική. Δημοσιεύτηκε ξανά - μετά το 1999 - στο 1ο τεύχος του περιοδικού "Το Σκιάχτρο", στη στήλη μου "Ανάστροφη Σύνδεση"}

Η κυβέρνηση Ομπάμα φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο



Από τον επόμενο μήνα, η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει να θέσει σε ισχύ ένα πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρώπινου εγκεφάλου που θα διαρκέσει σχεδόν μία δεκαετία.

(Πάντα επίκαιρα). Ελλάδα σήμερα: αριστερά, κοινωνία και πολιτική. 12 σχόλια.


H αριστερά της πατάτας και η καυτή πατάτα της αριστεράς! Σχόλιο 1.




Για δεκαετίες, τα ελεγχόμενα από την άρχουσα ελίτ ΜΜΕ μας πιπιλούσαν το μυαλό για την ακρίβεια στις λαϊκές ή στην κρεαταγορά. «Τολμηροί» ρεπόρτερ, λαϊκίζοντες τηλεοπτικοί εισαγγελείς, πολύχρωμοι «δημοσιολογούντες» μαϊντανοί  και λοιποί συστημικοί διαστροφείς της πληροφόρησης ούρλιαζαν υπέρ του φτηνού μπρόκολου και της φτηνής συκωταριάς. Λαϊκατζήδες και κρεοπώλες στηνόντουσαν στον τοίχο.

Δεν αυτοκτονούμε! Όταν ο κόσμος μας θα καίγεται ... Φοβερή κι αμείληκτη έρχεται η Νέμεση!



Δεν αυτοκτονούμε σεμνά,
είμαστε παλιόπαιδα.
Ζούμε για να φέρουμε τη Νέμεση
μέσα στα ίδια σας τα σπίτια...
Η κοιμισμένη Πολιτεία θα ξυπνήσει
από το κροτάλισμα των δάκτυλών μας!

Κανείς στην αυτοκτονία!
Ο καθένας μόνος του
κι όλοι μαζί
στον ταξικό πόλεμο!
Χωρίς έλεος ...


Οδόφραγμα κριτικης


Το ΚΚΕ …όταν οι άλλοι κατέβαζαν τα βρακιά!(β)



Όταν …ένα από τα παιδιά για θελήματα των Παραγωγών του Νέου Θαυμαστού Κόσμου - παιδί μιας κουλτούρας που θεωρεί αξιομνημόνευτο πολιτιστικό προϊόν την αντικατάσταση του ελβετικού μηχανικού κούκου από τον ηλεκτρονικό γιαπωνέζικο κούκο – προφήτευε, προωθώντας συγχρόνως την Αποκαλυπτική Προφητεία, την Ειρήνη, την Ευημερία και την Παγκόσμια Πολιτισμική Ενοποίηση ως τα ύψιστα επακόλουθα της νομοτελειακής Ελευθερίας των Αγορών…