Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Οι "Ανεξάρτητες αρχές", ο ΟΤΕ και οι "διαδόσεις των "Αναρχοκομουνιστών"

 
Εχουμε περάσει στα καλά στην εποχή του Οργουελ  και μάλιστα με την ανοχή αν όχι την συγκάλυψη των λεγομένων «ανεξάρτητών αρχών». Το φωτορεπορτάζ που μας έστειλαν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ που έχουν αναφορά την συνδικαλιστική παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΕ» είναι απόλυτα αποκαλυπτικό.

Οι αυθαιρεσίες της διοίκησης του ΟΤΕ  (Κάμερες στραμμένες στους εργαζόμενους και στους πελάτες στα καταστήματα, μαγνητικές κάρτες χρονοπαρουσίας ανά όροφο και ανά πτέρυγα, κάμερες στα κυλικεία, στα κλιμακοστάσια, στους διαδρόμους, στην είσοδο των ανελκυστήρων), μας δείχνουν το εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν οι «τυχεροί» που ακόμα έχουν εργασία.

Μας δείχνει και κάτι άλλο όμως η συγκεκριμένη καταγγελία της συνδικαλιστικής οργάνωσης.  Ότι οι περιβόητες ανεξάρτητες αρχές που δημιουργήθηκαν, υποτίθεται για να προστατεύουν τα πολιτικά κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών, έχουν απλώς ένα διακοσμητικό ρόλο.

Διαβάστε όλη την καταγγελία και δείτε το αποτέλεσμα που είχε σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ:

Συμπέρασμα:  Ρωτάει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τον ΟΤΕ «συμβαίνουν όλα αυτά στην επιχείρησή σας;»

Απαντάει ο ΟΤΕ:  «Απα πα….  τέτοια πράγματα στην επιχείρησή μας ποτέ.
   
Δεν συμβαίνει τίποτε τέτοιο…. μάλλον είναι διαδόσεις των Αναρχοκομουνιστών» (το τελευταίο δεν το γράφουν στην απάντηση).


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_64.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου