Τρίτη 18 Απριλίου 2017

(Ντροπή στους Συριζοανελ-έητους! Ούτε μια ψήφο)! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο...ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ




Αυτό που είπε ο ομοφοβικός φασίστας βουλευτής των...συνοδοιπόρων ΑΝΕΛ,Δ.Καμμένος δεν είναι ακριβώς αυτό που γράφεται,είναι ακόμα πιο χυδαίο:

"Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ".

Αυτός λοιπόν ο φασίστας θεωρεί τη νεολαία ένα μπουλούκι τεμπέληδων που πάνε και "ξαφρίζουν" τους παππούδες τους,κάθονται στις καφετέριες και παίζουν τάβλι αντί να πάνε να πιάσουν δουλειά (βλέπετε,οι δουλειές στην Ελλάδα είναι...πολύ εύκολες και μας περιμένουν όλους στη γωνία). Έτσι λοιπόν,για να της αλλάξει συνήθειες,προτείνει...να γίνουν οι παππούδες έμμεσοι σπόνσορες των εργοδοτών,στους οποίους θα πηγαίνει το 100αρικο χαρτζηλίκι για να πληρώνουν τα αφεντικά την εργοδοτική εισφορά των νέων που θα προσλαμβάνουν (ε,τέτοιο...καλό θα κάνουν οι εργοδότες,να τους βάλουμε και σε...έξοδα?). Εν τω μεταξύ,το...καλό κράτος θα κάνει στους εργοδότες κι ένα σκόντο στη φορολογία για να τους βοηθήσει στην...επερχόμενη ανάπτυξη,έτσι?

Και...ο μισθός κύριε?Τι θα γίνει με το μισθό?Τι λέω τώρα ο...λαϊκιστής,έτσι?Δεν φτάνει που...προτείνει ο Μήτσος τρόπους να παρατήσουν το ραχάτι του καφενείου οι τεμπέληδες και να πάνε να δουλέψουν,κάθομαι και ρωτάω για...μισθό!Ας πάνε ξανά στον παππού για χαρτζιλίκι,έχει αυτός!

Υ.Γ. Το να έρθει η ανάπτυξη μέσω ενός προγράμματος που θα δώσει δουλειά κι αξιοπρεπείς μισθούς σε όλους,ο Μήτσος δεν το σκέφτεται...το IQ του δεν του επιτρέπει να φτάσει μέχρι εκεί! Γι αυτόν δημιουργία θέσεων εργασίας είναι...να παίρνει λεφτά από τη μια υποτελή τάξη και να τα δίνει στους εργοδότες,οι οποίοι αν θέλουν μπορεί και να προσλάβουν κάποιον (με τα κομμένα λεφτά των άλλων)!

#ξεφτίλας


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/blog-post_540.html#ixzz4eckyLaqc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου