Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

(Μια έκφανση του ολοκληρωτικού ύστερου καπιταλισμού μέσα από το φασίζον στόμα του Τσίπρα: Καταργείται η ελεύθερη πρακτική της θρησκευτικής συνείδησης! Η ελεύθερη βούληση θάβεται στα ερείπια του Διαφωτισμού από τις ερπύστριες της προς τα κάτω μαζικοποίησης του ανθρώπου! Οι θρησκείες δεν καταργούνται με το κρατικό κατασταλτικό ροκάνισμά τους, αλλά σβύνουν μόνο με την ελευθερία της συνείδησης)! Τσίπρας: “Νόμος ο πολιτικός γάμος για όλους στην επόμενη κυβέρνηση”

 


«Στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους», δεσμεύεται μέσω Twitter ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα ερωτήματα που έθεσε, στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση  «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τι ανέφερε για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δίκιο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα. Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν. Στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός

γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κοινοποιώντας βίντεο με ένα απόσπασμα της ομιλίας του δημοφιλούς ηθοποιού.

Τι ανέφερε ο ηθοποιός

Υπενθυμίζεται ότι, στην εκδήλωση, ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις.

Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/tsipras-quot-nomos-o-politikos-gamos-gia-oloys-stin-epomeni-kyvernisi-quot/

https://odofragma-skas.blogspot.com/2021/12/blog-post_8.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου