Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

(Ο νέος Μεσαίωνας είναι εδώ! Το οριστικό κυνήγι των αιρετικών προετοιμάζεται από το τεχνολογικοπιταλιστικό Ιερατείο)! «Φακέλωμα» και σε νήπια… κάτω των έξι ετών προβλέπει το νέο «Δουβλίνο»!

«Φακέλωμα» και σε νήπια… κάτω των έξι ετών προβλέπει το νέο «Δουβλίνο»!
Ανταπόκριση από Στρασβούργο - Νίκος Ρούσσης

Το «φακέλωμα» όλων των προσφυγόπουλων, ακόμη και κάτω από τα έξι τους χρόνια, με λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφιών προσώπου, προβλέπεται στην Συμφωνία που απεργάζονται, από κοινού, Κομισιόν, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια ενίσχυσης του συστήματος Europac και της αναμόρφωσης του κοινού συστήματος ασύλου, γνωστού και ως Δουβλίνο ΙΙ.




Ήδη, όπως αναφέρει σε έκθεση γνωμοδότησης η Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωκοινοβουλίου, η Κομισιόν έχει προτείνει, η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφιών να γίνεται και σε προσφυγόπουλα και κάτω των…. έξι ετών, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι, μία τέτοια κίνηση θα διευκόλυνε την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των ασυνόδευτων ανήλικων-προσφυγόπουλων, που χωρίζονται από τις οικογένειες τους ή δεν φιλοξενούνται σε ιδρύματα περίθαλψης.

Επιχείρημα σαθρό, που έρχεται κόντρα με τις πρόσφατες διαπιστώσεις της Γιουροπόλ, ότι ένας στους τρείς πρόσφυγες που φθάνουν στην ΕΕ είναι…παιδί και για περισσότερα από 10.000 τέτοια παιδιά αγνοείται η τύχη τους.

Το κωμικοτραγικό αυτής της «Συμφωνίας» έγκειται στο ότι, προβλέπεται, για την ενημέρωση των ανηλίκων προσφύγων, η έκδοση εντύπων, φυλλαδίων και επεξήγηση της όλης διαδικασίας στα…νήπια, από τους ευρωπαίους ινστρούχτορες.

Στην σχετική έκθεση αναγνωρίζεται, ωστόσο, ότι «η συνεχιζόμενη μετανάστευση και η κρίση των προσφύγων αποκάλυψε σοβαρά κενά στο υφιστάμενο Κοινό Σύστημα Ασύλου, ενώ οι εθνικές αρχές των κρατών μελών , είχαν δυσκολίες στον εντοπισμό των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών που χρησιμοποιούν παραπλανητικά μέσα για να αποφύγουν τον προσδιορισμό τους και να αποθαρρύνουν τις διαδικασίες επανεξέτασης.»

Όταν, λοιπόν, αυτή η Συμφωνία επικυρωθεί και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση γνωμοδότησης, τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι φωτογραφίες των ανηλίκων προσφύγων, θα αποθηκεύονται στο κεντρικό σύστημα της Europac και θα συγκρίνονται με άλλα δεδομένα (?), για την πρόληψη, ανίχνευση ή διερεύνηση τρομοκρατικών εγκλημάτων ή άλλων αξιόποινων πράξεων από τα …νήπια.


http://www.zougla.gr/kosmos/article/fakeloma-ke-se-nipia-kato-ton-eksi-eton-provlepi-to-neo-douvlino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου