Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Οι ισλαμοφασίστες του ISIS πρόσχημα για επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο



Γράφει ο mitsos175.
“We cannot allow this ideology the safe space it needs to breed. Yet that is precisely what the internet – and the big companies that provide internet-based services – provide”
"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτή την ιδεολογία τον ασφαλή χώρο που χρειάζεται για να αναπαραχθεί. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς που παρέχει το διαδίκτυο - και οι μεγάλες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες με βάση το Διαδίκτυο" 



Τα παραπάνω μεταξύ άλλων είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May αναφερόμενη την νέα τρομοκρατική επίθεση των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ ισλαμοφασιστών του ISIS.


Ναι κυρίες και κύριοι, βρέθηκε η αιτία, αυτό που οπλίζει το χέρι των μανιακών δολοφόνων για να κάνουν τυφλά χτυπήματα: Το Διαδίκτυο!

Δεν είναι ο φασισμός είναι η ελευθερία της έκφρασης! Δεν είναι η εκμετάλλευση, όπως αυτή εκφράζεται τόσο με ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όσο και με άδικες - ναζιστικές πολιτικές, που στέλνουν κάποιους στην αγκαλιά των φονταμενταλιστών, είναι η καταγγελία των παραπάνω από αντιφασιστικά site! Δεν είναι η καπήλευση της θρησκείας, η δεισιδαιμονία και η άγνοια, είναι η ενημέρωση, ο διάλογος! Δεν είναι ο αυταρχισμός αλλά η δημοκρατία!

Τι κι αν στο ιντερνέτ οι περισσότεροι είναι εναντίον του ΙSIS, τι κι αν άθεοι, κομμουνιστές, μειονότητες, όλους όσους ο ισλαμικός παραλογισμός θέλει να εξαλείψει, βρίσκουν έκφραση στο διαδίκτυο, αφού το είπε η "μικρή Τερέζα" πάει - τελείωσε!

Να λοιπόν ποιοι ωφελούνται από τον ISIS. Να ποιοι εκμεταλλεύονται τις σφαγές. Να ποιοι χαίρονται όταν τρομοκρατείται ο κόσμος. Γιατί και το περιστατικό στο Τορίνο με τον ανεγκέφαλο φαρσέρ, έδειξε ότι ο πανικός από μόνος του είναι το ίδιο καταστροφικός.

Το διαδίκτυο είμαστε εμείς στο μεγαλύτερο μέρος του. Ναι, εκεί θα δούμε φασιστικές απόψεις, εγκλήματα, τρομοκράτες… Αλλά θα δούμε κι ανθρώπους που λένε την αλήθεια, που ενημερώνουν, δεν διατρέφουν, θα δούμε τον αντίλογο στον παραλογισμό, θα βρούμε και το θρήσκο και τον άθεο...

Τα ΜΜΕ σύμφωνα με τους πολιτικούς πρέπει να ελέγχονται πλήρως από αυτούς. Δαιμονολογώντας, τρομοκρατώντας, συκοφαντώντας, βρίσκουν αφορμή για να καταστείλουν, να διώξουν τις φωνές που δεν τους κολακεύουν, να χτυπήσουν κάθε Ελευθερία.

Γιατί τι έγινε τελικά στο Λονδίνο; Οι άνθρωποι κλείστηκαν προεκλογικά μέσα στα σπίτια τους, κυκλοφορούν χιλιάδες μπάτσοι και στρατιώτες με το δάκτυλο στη σκανδάλη, ενώ ο κόσμος σηκώνει τρέμοντας τα χέρια ψηλά όπως είδαμε από τα video.

Ποιος ωφελείται από αυτά τα χτυπήματα εναντίον αθώων; Άραγε εκείνος που έχασε το παιδί του, θα σχηματίσει άραγε καλή γνώμη για το Ισλάμ, ή πιθανότατα θα το πολεμήσει όπως μπορεί; Δεν είμαστε στο Μεσαίωνα, έτσι οι σφαγές γυρνάνε μπούμερανγκ σ' όποιον τις κάνει, όπως και τα παράλογα κηρύγματα μίσους.

Οι Βρετανοί εξόπλισαν τον ISIS, ο οποίος στις περιοχές που καταλάμβανε, φρόντιζε να ελέγχει πλήρως την επικοινωνία. Τώρα η Αγγλική κυβέρνηση και άλλοι, χρησιμοποιούν τους πληρωμένους δολοφόνους και κάποιους ανόητους θρησκόληπτους, που χειραγωγούνται εύκολα, για να ελέγξουν τον κόσμο με τη μέθοδο του εκφοβισμού.

Ο Στρατός της Συρίας, Μουσουλμάνοι στην πλειοψηφία, και οι Κούρδοι επίσης Σουνίτες Μουσουλμάνοι οι περισσότεροι, κατατροπώνουν τους Ισλαμοφασίστες. Γιατί δεν πρόκειται τίποτε άλλο παρά για φασίστες, που αν και μεταμφιέζονται "πιστοί" δεν έχουν το Θεό τους. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ο κόσμος θα καταλάβει πολύ σύντομα ποιοί κρύβονται πίσω και γιατί. Τότε θα πάρει ο διάβολος και φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Τα συλλυπητήρια μας σε όλα τα θύματα της τρομοκρατίας του ιμπεριαλισμού, του ρατσισμού και του φονταμενταλισμού παντού στον πλανήτη.

ΥΓ: Με την ΕΣΣΔ πάντως κυκλοφορούσαν άφοβα και στο Λονδίνο... 



http://gregordergrieche.blogspot.gr/2017/06/isis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου